Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Στήλη ντους εξωτερικού χώρου Origo Rame C50R.M

  • Κωδικός Προϊόντος: C50RΕWMOR
Κατόπιν Παραγγελίας
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες σχετικά με το προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στήλη ντους εξωτερικού χώρου με το κύριο κορμό από χαλκό πάχους 5 mm, βάση από ανοξείδωτο χάλυβα και κεφαλή ντους από φυσικό ορείχαλκο.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους που υπάρχει πισίνα ή που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και παρουσιάζει μέγιστη αντοχή στη διάβρωση που μπορεί να προκαλέσουν οι καιρικές συνθήκες.Τοποθετείται στο δάπεδο  και όλα τα εξαρτήματά της είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από την εταιρεία Fontealta που είναι εξειδικευμένη στη παραγωγή προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα.. 

Διαθέτει:  

  • Παροχή μόνο για κρύο και ζεστό νερό εξωτερικά 
  • Ενσωματωμένη κεφαλή ντους με διάμετρο 21 cm


Είδος Στήλη ντους
Διάσταση Ύψος 2.50cm
Εγγύηση 2 χρόνια
Υλικό Ανοξείδωτος χάλυβας Inox AISI 316
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.