Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Γρανιτοπλακάκια

Γρανιτοπλακάκια Υψηλής Αντοχής Και Απαράμιλλου Design


Τα γρανιτοπλακάκια δαπέδου και τοίχου αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Ο γρανίτης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε υγρασία και καταπονήσεις, γι’ αυτό και είναι ιδανικός για μπάνια και οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Στο e-shop μας θα βρείτε μοντέρνα γυαλιστερά και ματ γρανιτοπλακάκια από τη Benadresa, την Energie Ker και άλλες κορυφαίες εταιρείες. Επιλέξτε ανάμεσα σε μικρά, μεσαία ή μεγάλα πλακάκια, τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα και σε εκπληκτικά χρώματα, όπως γκρι και ροζ.

Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή μας και ανακαλύψτε τα ιδανικά γρανιτοπλακάκια σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, που θα απογειώσουν την υγιεινή και το design οποιασδήποτε επιφάνειας. Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε, ακόμα, πορσελανάτα και κεραμικά πλακάκια εγγυημένης ποιότητας.

Εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα για προτάσεις ως προς τον σχεδιασμό πλήρως λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστεως προς τα προϊόντα ή τις τιμές.

Περισσότερα
Filters
[24/476]