Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκια κουζίνας

Πλακάκια Κουζίνας Για Χαρακτήρα Και Στυλ Στον Χώρο Σας


Πλακάκια κουζίνας, τοίχου και δαπέδου, γυαλιστερά ή ματ για κάθε στυλ διακόσμησης, που θα αναβαθμίσουν την υγιεινή και το design του χώρου.

Στη συλλογή μας σας περιμένουν μονόχρωμα πλακάκια, λευκά ή μαύρα για παράδειγμα, και χρωματιστά, όπως φούξια και κόκκινα. Εναλλακτικά, εξερευνήστε τα μοντέρνα ή vintage σχέδια σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό με μαύρο και γκρι. Οι κορυφαίες εταιρείες Roca, Keratile, Cerdisa και άλλες έχουν δημιουργήσει πλακάκια κουζίνας σε διάφορα σχήματα, όπως τετράγωνα και εξάγωνα. Αποκτήστε πλακάκια άριστης ποιότητας και αντοχής, σε ένα χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων, με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

Βρείτε πλακάκια για τοίχο, δάπεδο ή για πλάτη κουζίνας στις συνήθεις διαστάσεις 60x60 και 120x60, πιο μεγάλα ή μικρά, ανάλογα με το μέγεθος που εξυπηρετεί περισσότερο. Ανακαλύψτε γρανιτοπλακάκια για κουζίνα με εφέ μάρμαρο, με σχέδιο μωσαϊκού και 3D τύπου πέτρας, πλακάκια ψηφίδα και, ακόμα, πορσελανάτα με σχέδιο τουβλάκια και άλλες καλαίσθητες προτάσεις.

Στο e-shop μας, ακόμη, θα βρείτε τον ιδανικό νεροχύτη κουζίνας, τη μπαταρία και φυσικά τα απαραίτητα αξεσουάρ, για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειάζεστε ως προς τα προϊόντα ή τις τιμές.

Περισσότερα
Filters
[24/264]