Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Λευκό

Λευκά Πλακάκια Τοίχου Και Δαπέδου


Τα λευκά πλακάκια αποτελούν μία διαχρονικά καλαίσθητη πρόταση. Στο e-shop μας σας περιμένουν γυαλιστερά και ματ άσπρα πλακάκια σε μεγάλη ποικιλία, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Το άσπρο χρώμα εξασφαλίζει ένα μοντέρνο και φωτεινό αποτέλεσμα στη διακόσμηση. Για τον λόγο αυτό αποτελεί κορυφαία επιλογή, είτε για την επιφάνεια του τοίχου κουζίνας ή μπάνιου, είτε για την επιφάνεια οποιουδήποτε δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Αναζητήστε ματ ή γυαλιστερό λευκό πλακάκι, μπιζουτέ και σε άλλα στυλ, από αναγνωρισμένες εταιρείες όπως Equipe Ceramica και Gres Aragon. Επιλέξτε πλακάκια μεγάλα ή μικρότερα σε διαστάσεις, όπως 20x20, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το απαράμιλλο design, τα υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο γρανίτης και η πορσελάνη, καθώςκαι η αντοχή σε καταπονήσεις και υγρασία είναι η εγγύηση που χρειάζεστε για την αγορά σας.

Απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας για τηλεφωνικές παραγγελίες, απορίες και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για τα προϊόντα και τις τιμές μας.

Περισσότερα
[24/77]