Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκια τύπου ξύλου

Πλακάκια Τύπου Ξύλου Για Εσωτερικούς Και Εξωτερικούς Χώρους


Τα πλακάκια τύπου ξύλου είναι η κορυφαία εναλλακτική για όσους αγαπούν τα ξύλινα πατώματα και επιθυμούν ένα ζεστό και φυσικό αποτέλεσμα διακόσμησης. Σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο, ένα πλακάκι απομίμηση ξύλου είναι πολύ πιο ανθεκτικό, καθώς κατασκευάζεται από γρανίτη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Αναζητήστε εδώ μοντέρνα πλακάκια σαν ξύλο, με την υπογραφή αναγνωρισμένων εταιρειών στον χώρο, όπως Argenta και Tuscania. Επιλέξτε πλακάκια με όψη ξύλου για τον χώρο του μπάνιου, του σαλονιού και για οποιαδήποτε επιφάνεια δαπέδου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σχεδιάστε ή ανανεώστε τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, επιλέγοντας πλακάκια με εφέ ξύλου που αναδεικνύουν εξίσου τους vintage και σύγχρονους χώρους. Εκτός από την ανθεκτικότητά τους, τα πλακάκια που μοιάζουν με φυσικό ξύλο καθαρίζονται και συντηρούνται πολύ πιο εύκολα από ένα ξύλινο πάτωμα.

Βρείτε το ιδανικό πλακάκι σε μορφή ξύλου, Ιταλίας ή άλλης προέλευσης, στο χρώμα του ξύλου, σε γκρι ή καφέ-μπεζ και σε στυλ ψαροκόκκαλο ή στο σχέδιο που προτιμάτε. Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά και η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Περισσότερα
Filters
[24/42]