Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Ντουζιέρες

Ντουζιέρες (Βάσεις Ντουζιέρας) Κορυφαίας Ποιότητας


Η ντουζιέρα μπάνιου (βάση ντουζιέρας) αποτελεί μια πρακτική λύση για μικρά μπάνια, αλλά και μια ιδιαίτερα καλαίσθητη πρόταση για μεγαλύτερους χώρους.

Στο e-shop μας θα βρείτε μοντέρνες γωνιακές ημικυκλικές βάσεις για ντους διαφόρων μεγεθών. Ακόμα, μπορείτε να αναζητήσετε παραλληλόγραμμες και τετράγωνες βάσεις, σε διάφορες διαστάσεις όπως 100x80, 80x80 και 90x90. Κάθε μία από τις ντουζιέρες, που φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών, όπως Acrilan και GSI, είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας υλικά με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στα μικρόβια.

Αποκτήστε μια βάση ντουζιέρας πορσελάνης, ακρυλική ή σε υφή πέτρας, στο επιθυμητό σχήμα, πάχος και διαστάσεις. Eπιλέξτε μια λευκή, μπεζ, μαύρη ή γκρι ντουζιέρα από τη συλλογή μας για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε με τις κατάλληλες καμπίνες ντουζιέρας και τα πλακάκια στο στυλ που προτιμάτε. Μη ξεχάσετε τα απαραίτητα σιφώνια, τις σχάρες και τα κανάλια, που θα απογειώσουν τη λειτουργικότητα και το design στο μπάνιο σας.

Η έμπειρη ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για ό,τι και αν χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή chat για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε σχετικά με τις τιμές ή τα προϊόντα μας.

Περισσότερα