Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πατώματα

Πατώματα Για Επαγγελματικούς Και Οικιακούς Χώρους


Πατώματα σε ποικιλία ποιοτικών προτάσεων, για χρήση σε επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους. Η αναγνωρισμένη εταιρεία Tarkett διαθέτει μια πλούσια συλλογή από δάπεδα εσωτερικού χώρου, για να επιλέξετε τα ιδανικά για εσάς.

Στο e-shop μας θα βρείτε δάπεδο laminate σε μοντέρνες αποχρώσεις, με άψογα στεγανοποιημένη επιφάνεια και υψηλή αντοχή σε λεκέδες. Ακόμα, μπορείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές σε ημιμασίφ-προγυαλισμένα πατώματα, τα οποία είναι κατάλληλα και για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Τα βινυλικά δάπεδα θα ταιριάξουν ιδιαίτερα σε χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως είναι τα γυμναστήρια για παράδειγμα, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι και για οικιακή χρήση. Ανακαλύψτε, τέλος, τις πατητές κονίες Kourasanit και ξεφύγετε από τα καθιερωμένα δάπεδα.

Επιλέξτε επαγγελματικά ή οικιακά πατώματα από το υλικό της αρεσκείας σας, με την υπογραφή του top brand, και εξασφαλίστε ανθεκτικότητα σε λεκέδες, γρατσουνιές και υγρασία, διατηρώντας άριστη την υγιεινή του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειάζεστε σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου.

Περισσότερα
Filters