Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Mini spa Lona

  • Κωδικός Προϊόντος: LONA
Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες σχετικά με το προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Mini πισίνα Lona 2 ατόμων: 2 καθήμενοι.

Διάσταση: 200x140x73 cm.

Όλα τα Spa Acrilan είναι εξοπλισμένα με τα αμερικάνικα συστήματα  Balboa Water Group.

Χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα Hydro
  • 1 Προβολέας Led
  • θερμαντήρας 3kw
  • Συνολικός αριθμός slimline Jet 20
  • Αντλία 2HP 2 ΤΧΤ
  • Ανακύκλωση μέσω σκίμερ
  • Απολύμανση με όζον


Η mini πισίνα Lona κατασκευάζεται από την Acrylan με ακρυλικό  φύλλο Lucite το οποίο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που προσδιορίζονται από την Ε.Ε. Η δομή του χρώματος, το πάχος, η ακαμψία , η αντοχή είναι μερικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το ακρυλικό φύλλο Lucite που χρησιμοποιεί η Acrylan  για όλα τα spa.

Τα ακρυλικά φύλλα της Acrilan έχουν 10 χρόνια εγγύση

Συντήρηση

Σε ότι αφορά τη συντήρηση τους διατίθεται κιτ που περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία προϊόντα για τη σωστή συντήρηση του νερού τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Λίτρα 360lt
Υλικό Ακρυλικό
Διάσταση 200x140 cm
Εγγύηση 20 χρόνια
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.