Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκια εσωτερικού χώρου

Πλακάκια Εσωτερικού Χώρου Δαπέδου Και Τοίχου


Πλακάκια εσωτερικού χώρου, σε μοναδική προσφορά, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εδώ θα βρείτε, πλακάκια δαπέδου και τοίχου, φθηνά και σε τιμές για κάθε budget, από αναγνωρισμένους κατασκευαστές, όπως Cerdisa και Roca.

Ο γρανίτης και η πορσελάνη ως βασικά υλικά κατασκευής, χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ στη συλλογή μας θα βρείτε και κεραμικά πλακάκια. Ανακαλύψτε στο e-shop μας πλακάκια που θα αναβαθμίσουν το design στον χώρο του σαλονιού και οποιοδήποτε δωμάτιο, με εξαιρετική αντοχή στις καταπονήσεις και την υγρασία.

Αναζητήστε τα στις συνήθεις διαστάσεις 60x60, 60x120 ή σε άλλα μεγέθη και σε γυαλιστερή ή ματ υφή, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ψηφίδα, το μωσαϊκό και οι υφές που παραπέμπουν σε μάρμαρο ή πέτρα είναι μερικές από τις προτάσεις σε πλακάκι, που προτιμώνται για εσωτερικούς χώρους, και στο e-shop σας περιμένουν σε μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα μας επιλέγοντας τα ιδανικά διακοσμητικά πλακάκια τοίχου και δαπέδου από κορυφαία brands, σε εκπληκτικές προσφορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελίες και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, τηλεφωνικά, μέσω chat ή e-mail.

Περισσότερα
Filters
[24/199]