Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Setola Senape 20x20 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: 20TG00SG
  • 32,00€/m2

  • 37,12€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Γρανιτοπλακάκι 20x20 cm  με επιφάνεια ματ-naturale και ιδιαίτερα σχέδια, από την Ιταλική εταιρία Del Conca της σειράς Terre.

Οι έντονες εναλλαγές του μπλε και του κίτρινου χαρίζουν μια φρεσκάδα σε οποιοδήποτε χώρο τοποθετηθούν. 

Μπορεί να το τοποθετηθεί σε δάπεδο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αλλά και σε τοίχους κουζίνας και μπάνιου, ακόμα και σαν διακοσμητική επένδυση σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Είναι γρανιτοπλακάκι και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για τοποθέτηση σε δάπεδο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε τα πλακάκια της σειράς αυτής:

Είδος Γρανιτοπλακάκι
Προέλευση Ιταλία
Διάσταση 20x20 cm
Χρώμα Πολύχρωμο
Επιφάνεια Ματ
Συσκευασία 1.16 m²
kg/συσκευασία 20.40 kg
Ποιότητα Α Ποιότητα
Ύφος Σχέδια
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.