Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι ψηφίδα Circle calacatta gold matt 30.9x30.9 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: CCG309
  • 38,50€/m2

  • 33,11€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Πλακάκι με σχέδιο στρογγυλή ψηφίδα σε λευκό ματ χρώμα με νερά μαρμάρου.

Το πλακάκι Circle calacatta gold  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και δάπεδο αλλά και σαν διακοσμητική λεπτομέρεια σε συνδυασμό με άλλα πλακάκια.

Πρόκειται για ένα πλακάκι που δίνει την ενιαία αίσθηση της ψηφίδας χωρίς όμως να παρουσιάζει καμία δυσκολία στη τοποθέτηση και χωρίς να φαίνονται οι αρμοί του.

Παράγεται από το ισπανικό εργοστάσιο Realonda και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να τοποθετηθεί σε τοίχο και δάπεδο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Προτείνεται να στοκαριστεί όλη η επιφάνεια του πλακιδίου. 


Προτεινόμενο χρώμα στόκου: Λευκό Ν.44


       
Είδος Γρανιτοπλακάκι
Προέλευση Ισπανία
Διάσταση 30.9x30.9
Σειρά Α Ποιότητα
Χρώμα Λευκό
Επιφάνεια ΜΑΤ
Συσκευασία 0.86 m²
kg/συσκευασία 16.7 kg
Ύφος Ψηφίδα
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.