Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Oxyd green 6.1x37 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: J88056
  • 15,00€/m2

  • 16,20€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Γρανιτοπλακάκι Oxyd διάστασης 6.1x37 cm με επιφάνεια matt-naturale σε πράσινη απόχρωση, από την ιταλική εταιρεία Rondine.

Η επιφάνειά του παραπέμπει σε μέταλλο το οποίο έχει διαβρωθεί από το χρόνο.

Τα ορθογώνια πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν στην κουζίνα, στην τραπεζαρία ή στο μπάνιο και να μεταμορφώσουν τους χώρους με τους διαφορετικούς τρόπους τοποθέτησής τους.

Το πλακάκι Oxyd green μπορεί να τοποθετηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  • Herringbone tiles (σχέδιο ψαροκόκκαλο)
  • Subway style
  • Crosshatch

Είδος Γρανιτοπλακάκι
Προέλευση Ιταλία
Διάσταση 6.1x37 cm
Σειρά Εμπορική-MS Διαλογή
Χρώμα Πράσινο
Επιφάνεια Ματ
Συσκευασία 1.08 m²
kg/συσκευασία 17.3 kg
Ύφος Τουβλάκι.
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.