Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Κόλλες πλακιδίων

Κόλλες Πλακιδίων Υψηλών Προδιαγραφών


Κόλλα πλακιδίων σε εξαιρετικά προσιτή τιμή και με άμεση παράδοση στον χώρο σας. Στο e-shop μας θα βρείτε κόλλες για πλακάκια για χρήση σε κάθε εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια.

Αναζητήστε μια ελαστική κόλλα, όπως η Kerakoll H30 και η Kerakoll H40, ακρυλική όπως η Super Max30 της System Technica και άλλα κορυφαία προϊόντα από αναγνωρισμένες εταιρείες. Οι κόλλες που θα βρείτε στη συλλογή μας, σας δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης πλακιδίων σε επιφάνειες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, ακόμα και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Αποκτήστε κόλλες για πλακάκια μπάνιου ή πισίνας, που παρέχουν πλήρη διαβροχή και μεγάλη αντοχή στην υγρασία και τις καταπονήσεις που προκαλεί το νερό. Στην ίδια κατηγορία σας περιμένουν αρμόστοκοι και αστάρι από top brands, για άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια. Συνδυάστε με τα κατάλληλα πλακάκια για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και δημιουργήστε επιφάνειες απαράμιλλης αισθητικής και υγιεινής.

Απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας και ενημερωθείτε για την τιμή των 25g στις κόλλες πλακιδίων μας ή για οποιαδήποτε πληροφορία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή online, μέσω chat ή e-mail.

Περισσότερα
Filters