Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Στήλη ντους εξωτερικού χώρου Origo All Steel C50AS

  • Κωδικός Προϊόντος: C50AS.CW
Κατόπιν Παραγγελίας
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες σχετικά με το προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στήλη ντους εξωτερικού χώρου Origo από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα (aisi 316). Μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους που υπάρχει πισίνα, που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα ακόμα και σε σκάφη.

 Παρουσιάζει μέγιστη αντοχή στη διάβρωση που μπορεί να προκαλέσουν οι καιρικές συνθήκες.

Τοποθετείται στο δάπεδο και όλα τα εξαρτήματά της είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από την εταιρεία Fontealta που είναι εξειδικευμένη στη παραγωγή προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα.. 

Διαθέτει:  

  • Παροχή για κρύο νερό εξωτερικά ή από το έδαφος.
  • Ενσωματωμένη κεφαλή ντους 


Είδος Στήλη ντους
Διάσταση Ύψος 2.40cm
Εγγύηση 2 χρόνια
Υλικό Ανοξείδωτος χάλυβας Inox AISI 316
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.