Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Μπαταρία Οροφής UP 6576

  • Κωδικός Προϊόντος: 65765851_10
Κατόπιν Παραγγελίας
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες σχετικά με το προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπαταρία νιπτήρος Up με στόμιο που τοποθετείται στην οροφή και μείκτη εντοιχισμού vela για παροχή  νερού (ζεστό-κρύο)

Το στόμιο έχει ύψος 1.60m  και φινίρισμα chrome.

H μπαταρία Up κατασκευάζεται από τη Treemme rubinetterie, διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό και μπορεί να κάνει κάθε μπάνιο να ξεχωρίζει.

Η εταιρεία Treemme rubinetterie παράγει τα προϊόντα της στην Ιταλία και εστιάζει στο σωστό σχεδιασμό και στη καινοτομία των προϊόντων της.

Χρώμα!!! Χρωμέ
Τοποθέτηση Εντοιχισμού-οροφής
Εγγύηση 15 χρόνια
Είδος Νιπτήρος
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.