Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Τραπεζάκι / Αποθηκευτικός χώρος Bellwood Black-Walnut Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1013760-048
  • 110,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το τραπεζάκι Bellwood αποτελεί μια σύγχρονη λύση για αποθήκευση και διαχείριση καλωδίων μαζί.

Κατασκευασμένο από μέταλλο και ξύλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο για να παρέχει πολυχρηστική και μοντέρνα αποθήκευση.

Διαθέτει ένα άγκιστρο στο κάτω μέρος από την πάνω επιφάνειά του για να διατηρεί τακτοποιημένα τα καλώδια φόρτισης της συσκευής σας και ένα άνοιγμα στο κάτω μέρος για να περνούν τα καλώδια τροφοδοσίας.

Η επιφάνειά του είναι ιδανική για να τοποθετήσετε τη συσκευή σας, το ποτό σας ή οποιοδήποτε άλλο μικροαντικείμενο, ενώ το κάτω μέρος του επίπλου αποθήκευσης λειτουργεί ιδανικά για καλώδια ή μεγαλύτερα αντικείμενα όπως βιβλία, κ.α.

Διάσταση: 35x24.1x68.2 cm

Είδος Τραπεζάκι, Αποθηκευτικός χώρος
Διάσταση 35x24.1x68.2 cm
Χρώμα Μαύρο, Καρυδιά
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.