Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Κρεμάστρα τοίχου Picket Rail Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1011471-390
  • 50,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η κρεμάστρα τοίχου Picket Rail είναι μοναδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να κρύβει τη λειτουργικότητά της όταν δε χρησιμοποιείται, καθώς τα άγκιστρα μπορούν να αναδιπλωθούν.

Με το μοντέρνο της σχεδιασμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό στοιχείο αλλά και να γίνει βολική και χρήσιμη καθώς διαθέτει 5 άγκιστρα για αποθήκευση αντικειμένων.


Χρώμα Καφέ
Διάσταση 38x17x4 cm
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.