Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Καθρέπτης Perch Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1015728-104
  • 159,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο καθρέπτης Perch από την Umbra, με διάμετρο Φ61 cm, διαθέτει δύο κυκλικά ράφια από ορείχαλκο που τοποθετούνται επάνω στο γυαλί.

Τα ράφια παρέχουν τη δυνατότητα στον καθρέπτη να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο στον τοίχο σας καθώς και ως χώρος αποθήκευσης αντικειμένων.

Τα δύο ράφια μπορούν να τοποθετηθούν με 6 διαφορετικούς τρόπους, για να προσαρμόσετε τον καθρέπτη ιδανικά για το χώρο σας.

Σε κάθε ράφι μπορούν να τοποθετηθούν αντικείμενα έως 3 κιλά. 

Διαστάσεις: Ø61x16.5 cm

Κιλά: 3.5


Είδος Καθρέπτης
Διάσταση Διάμετρος: 61x16.5 cm
Χρώμα Ορειχάλκινο
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.