Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Αστάρι πρόσφυσης Keragrip Eco

  • Κωδικός Προϊόντος: 03871
Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες σχετικά με το προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης Kerakoll keragrip Eco.

Πιστοποιημένο ως φιλικό προς φιλικό προς το περιβάλλον, για απορροφητικά συμπυκνωμένα υποστρώματα, ιδανικό για το GreenBulding.

Ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών οργανικών ενώσεων. Σέβεται το περιβάλλον και την υγεία των χρηστών.

Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, εγγυώντας την εύκολη και ασφαλή εφαρμογή ορυκτών υλικών εξομάλυνσης και αυτοεπιπεδούμενων υλικών και την υψηλή πρόσφυση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση.

Ιδιότητες

  • Μεγάλη ρευστότητα για ομοιόμορφες, γρήγορες και ασφαλείς εφαρμογές.
  • ιδανικό για υποστρώματα στα οποία έχουν εφαρμοστεί ρητίνες.
  • Ρευστό κόκκινου χρώματος το οποίο αναγνωρίζεται ευκολαΠοσότητα 5 kg
Κατασκευαστής Kerakoll
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.