Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Σετ μπαταριών Blues

  • Κωδικός Προϊόντος: BSE101111
  • 135,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σετ μπαταριών Blues, με chrome φινίρισμα

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Μπαταρία νιπτήρος (κωδ. BSE101118/3CR)
  • Μπαταρία λουτρού (κωδ. BS101110CR)
  • Στήριγμα ρυθμιζόμενο ντους
  • Τηλέφωνο
  • Σπιράλ 150cm

Διαθέτει Εξοικονόμηση Ενέργειας:

Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας του Nobili Blues παρέχει τη ροή κρύου νερού (αντί για μίξη κρύου και ζεστού) όταν ο μοχλός είναι ενεργοποιημένος στην κεντρική θέση, αποφεύγοντας έτσι την κατανάλωση ζεστού νερού.

Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών εξοικονόμησης νερού κι εξοικονόμησης ενέργειας, περιορίζει την κατανάλωση του νερού εξοικονομώντας έτσι χρήματα.

Περιορίζει τη ροή νερού σε 5 l/min

Η εταιρεία Nobili παρέχει ποιοτικά προϊόντα 100% Made in Italy και ξεχωρίζει για την οικολογική συνείδηση της παραγωγής της καθώς και για τα προϊόντα της που διαθέτουν τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας  με 20 χρόνια εγγύηση.
Προέλευση Ιταλία
Χρώμα!!! Χρωμέ
Εγγύηση 20 Χρόνια
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.