Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Ράφι Montage Wallnut Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1017571-1055
  • 90,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ένα εντυπωσιακό ράφι τοίχου που δημιουργεί μοντέρνα σχήματα. Το ράφι Montage μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή αποθήκευση.

Χρησιμοποιείστε το  στο μπάνιο, στο σαλόνι, στο γραφείο, στο σαλόνι ή σαν έπιπλο εισόδου.

Το ράφι Montage μπορεί να τοποθετηθεί  κάθετα ή οριζόντια. Εκμεταλλευτείτε τους τρόπους τοποθέτησης και δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό τοίχο με ότι γεωμετρικό σχέδιο ταιριάζει στο χώρο σας.

Οι διαστάσεις του είναι 62x15x47 cm.

Αντοχή: 6,80 kg.

Design. Todd Wood


Είδος Ραφιέρα
Διάσταση 62x15x47 cm
Χρώμα Καρυδιά
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.