Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Roma Grafite 7.5x30 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: fLU2
  • 15,00€/m2

  • 16,20€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Πλακάκι Roma Grafite 7.5x30 cm με ματ-ανάγλυφη επιφάνεια που θυμίζει πέτρα-μάρμαρο, από την εταιρεία FAP.

Πρόκειται για γρανιτοπλακάκι και γι'αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε δάπεδο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου καθώς και σε τοίχους.

Το πλακάκι Roma Grafite μπορεί να τοποθετηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  • Herringbone tiles (σχέδιο ψαροκόκαλο)
  • Subway style
  • Crosshatch
Όλα τα πλακάκια της FAP παράγονται αποκλειστικά στην Ιταλία με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών που σέβονται το περιβάλλον
και συγχρόνως προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα.

Προέλευση Ιταλία
Είδος Γρανιτοπλακάκι
Διάσταση 7.5x30 cm
Σειρά Εμπορική-Διαλογή MS
Χρώμα Γκρι
Επιφάνεια Ματ
Συσκευασία 1,08 m²
kg/συσκευασία 19.5 kg
Ύφος Τουβλάκι
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.