Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι La Leccese Almond 30.4x61 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: M2U0
  • 31,00€/m2

  • 40,30€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

 Γρανιτοπλακάκι διάστασης 30.4x61 cm με επιφάνεια naturale που παραπέμπει σε φυσική πέτρα, σε μπεζ απόχρωση.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν δώσουν στο χώρο τους την αίσθηση του φυσικού πετρώματος.

Διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να τοποθετηθεί σε δάπεδο εξωτερικού χώρου.

Το πλακάκι La Leccese Almond ενδύκνειται να χρησιμοποιηθεί και σε στυλ "Modulo", δηλαδή να περιλαμβάνονται και οι 3 διαστάσεις

Το συγκεκριμένο πλακάκι είναι κομμένο με λέιζερ (rettificato) και μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς αρμό δίνοντας την αίσθηση του vintage.
Είδος Γρανιτοπλακάκι
Σειρά Α Ποιότητα
Συσκευασία 1.30 m²
kg/συσκευασία 25.55 kg
Προέλευση Ιταλία
Διάσταση 30.4x61 cm
Χρώμα Μπεζ
Επιφάνεια Ματ
Ύφος Τύπου πέτρας
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.