Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Bold Line White 40x80 cm Marca Corona

  • Κωδικός Προϊόντος: E971
  • 33,50€/m2

  • 42,88€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Πλακάκι πορσελανάτο 40x80 cm με έντονο γραμμικό χαρακτήρα και τρισδιάστατο σχέδιο σε χρώμα λευκό.

To πλακάκι Bold Line μπορεί να δώσει στο μπάνιο σας ένα μοντέρνο χαρακτήρα χωρίς όμως να είναι έντονο. Το χρώμα του λειτουργεί χαλαρωτικά στους χώρους και δίνει αίσθηση φρεσκάδας.

Κατάλληλο για επένδυση τοίχων σε εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα για το χώρο του μπάνιου και της κουζίνας.

Το συγκεκριμένο πλακάκι είναι κομμένο με λέιζερ (rettificato) και μπορεί να τοποθετηθεί με πολύ μικρό αρμό (Νο1) ή και χωρίς αρμό.

Προέλευση Ιταλία
Είδος Πορσελανάτο (white body)
Rettificato Ναι
Διάσταση 40x80 cm
Σειρά Α Ποιότητα
Χρώμα Λευκό
Επιφάνεια Ματ
Συσκευασία 1.28 m²
kg/συσκευασία 20,41 kg
Ύφος Μονόχρωμο
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.