Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκια εξωτερικού χώρου

Πλακάκια Εξωτερικού Χώρου Υψηλής Αισθητικής Και Αντοχής


Πλακάκια εξωτερικού χώρου για την επιφάνεια του τοίχου ή του δαπέδου, που θα αναβαθμίσουν την εξωτερική εικόνα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Στη συλλογή μας σας περιμένουν πλακάκια μοναδικής ποιότητας και design, σε πλούσια χρωματική ποικιλία, με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών, όπως Cerdisa και Keratile.

Βρείτε γρανιτοπλακάκια σε μονόχρωμες επιλογές που παραπέμπουν σε πέτρα ή τσιμέντο, καθώς και σε άλλα μοντέρνα σχέδια. Αναζητήστε μεγάλα ή μικρότερα πλακάκια για τον εξωτερικό χώρο και επιλέξτε τα ιδανικά με βάση το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο γρανίτης και όλα τα υλικά της συλλογής μας είναι άριστης ποιότητας και αντοχής σε υγρασία και καταπονήσεις. Αναζητήστε αντιολισθητικά πλακάκια, ιδανικά και για σκάλες σε εξωτερικούς χώρους και επιλέξτε τα στις συνήθεις διαστάσεις 60x60, 30x60 ή στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τηλεφωνικές παραγγελίες και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Εναλλακτικά, βρείτε μας στο e-mail ή το chat και η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα πλακάκια δαπέδου εξωτερικού χώρου που θέλετε να διαμορφώσετε.

Περισσότερα
Filters
[24/193]