Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Νιπτήρας Πέτρινος Pietra Natural

  • Κωδικός Προϊόντος: 20RIV-RIVNAT2
  • 175,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Νιπτήρας Πέτρινος από φυσικό υλικό με διαστάσεις που κυμαίνονται μεταξύ: 50-60x40-60 cm και ύψος 15cm .

O συγκεκριμένος νιπτήρας λόγω της κατασκευής του από φυσική πέτρα δεν έχει σταθερή διάσταση και σχήμα και κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

Μπορεί να τοποθετηθεί επιτραπέζιος πάνω σε πάγκο ή έπιπλο μπάνιου και να δώσει ρουστίκ ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας.Διάσταση 50-60x40-60cm
Υλικό Φυσική πέτρα
Τοποθέτηση επιτραπέζιος
Χρώμα Γκρι
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.