Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Λεκάνη Κρεμαστή Gap Round Rimless Slim SC Roca

  • Κωδικός Προϊόντος: A3460NL000
  • 200,00€
  • 240,00€
  • 17%
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
prosforaΠροϊόν σε προσφορά

Λεκάνη κρεμαστή  Gap Round της εταιρείας Roca σε στρογγυλή γραμμή με σύστημα rimless και κάλυμμα slim soft close (A801D12003).

Η λεκάνη  Gap διαθέτει αόρατο σύστημα στερέωσης και είναι εύκολη στο καθαρισμό χάρη στο σχεδιασμό της.

Στη τιμή περιλαμβάνεται το κάλυμμα slim soft close (A801D12003) και το σύστημα στερέωσης.

Τι είναι το σύστημα Rimless:  Πρόκειται για σύστημα έκπλυσης της λεκάνης κατά το οποίο το νερό κινείται με περιστροφική κίνηση (δύνη) ώστε να εξασφαλίζεται ο καθαρισμός σε όλα τα σημεία στο εσωτερικό της λεκάνης.

Δείτε το βίντεο για το σύστημα καθαρισμού rimless καθώς και για τον εσωτερικό σχεδιασμό της λεκάνης  που προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό καθαριότητας.


Διάσταση Με προβολή 54 cm
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Λευκό
Κάλυμμα Slim Soft close
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.