Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Laminate Essentials 832 Moor oak

  • Κωδικός Προϊόντος: 510012007
  • 15,50€/m2

  • 30,89€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Laminate Essentials 832 Moor oak της εταιρείας Tarkett .

Η απόχρωσή του δίνει ρουστικ και ζεστή αίσθηση στους χώρους που θα τοποθετηθεί.

Τo Laminate Moor oak παρέχει ευκολη και γρήγορη εγκατάσταση μέσω του συστήματος Unifit.

Τα laminate της Tarkett κατασκευάζονται στη Γερμανία από 84% φυσικά και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα που παράγονται σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO. 

Διαθέτουν άψογα στεγανοποιημένη επιφάνεια που είναι ανθεκτική σε λεκέδες ενώ το σύστημα στενής εφαρμογής δεν επιτρέπει σε σκόνη και βρωμιά να εγκλωβιστούν στους αρμούς.Κατηγορία χρήσης Επαγγελματική, οικιάκη
Χρώμα Καφέ
Πάχος 8mm
Διάσταση σανίδας 1291x193mm
Συσκευασία 1.993 m²
Εγγύηση 10 χρόνια
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.