Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Pedra Beige 30,2x60,4 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: 32PD30
  • 18,50€/m2

  • 30,53€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Γρανιτοπλακάκι διάστασης 30,2x60,4 cm με ματ ανάγλυφη επιφάνεια που παραπέμπει σε πέτρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δάπεδο εξωτερικού χώρου καθώς η επιφάνειά του είναι αντιολησθητική (R11) και έχει αντοχή  και στον πάγο.

Παράγεται από την Ιταλική εταιρία Mediterranea Ceramica και είναι κατάλληλο να τοποθετηθεί ακόμα και περιμετρικά από πισίνα.Διάσταση 30x60 cm
Σειρά Α Ποιότητα
Χρώμα Μπεζ
Επιφάνεια Ματ
Σειρά Γρανιτοπλακάκι
Συσκευασία 1,65 m²
kg/συσκευασία 28 kg
Ύφος Τύπου Πέτρας
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.