Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Νιπτήρας Πέτρινος Bucket Riverstone Ø40-50 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: RP 35
  • 280,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο νιπτήρας Bucket Riverstone είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα Ø40-50 cm, σε καφέ απόχρωση.

Η μοναδικότητά του ως χειροποίητο κομμάτι καθώς και οι διάφορες απόχρώσεις που δημιουργεί η φυσική πέτρα το καθιστούν ένα εξαιρετικό και ταυτόχρονα μοντέρνο προιόν.

Η καθαριότητα του νιπτήρα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με νερό και σαπούνι. Η χρήση ισχυρών καθαριστικών μπορεί να καταστρέψει τον νιπτήρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

*Κάθε νιπτήρας είναι μοναδικό κομμάτι. Υπάρχει απόκλιση από τις αναγραφόμενες διαστάσεις. Η τελική θέση της μπαταρίας νιπτήρος τοίχου, να οριστικοποιείται μετά την εφαρμογή του νιπτήρα.


Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Ø40-50 - ύψος 35 cm

Επικαθήμενος

Υλικό: Πέτρινος

Εσωτερικό ύψος γούρνας: 18,5 cm

Χωρίς υπερχείλισηΔιάσταση 40x35 cm
Υλικό Πέτρινος
Σχήμα Στρογγυλός
Τοποθέτηση Επιτραπέζιος
Χρώμα Καφέ
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.