Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Nanoflex No Limits Στεγανοποιητικό 20kg

  • Κωδικός Προϊόντος: NANOFLEX
  • 86,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τζελ-Μεμβράνη στεγανοποίησης, υπερ-συγκολλητική, με πανεύκολη εργασιμότητα για την αλκαλίμαχη, ανθεκτική στο χλώριο και με διαπνοή στεγανοποίηση στα συστήματα Laminato No Limits

Πριν από την τοποθέτηση με υψηή πρόσφυση και ανθεκτικότητα με το Η40 Gel No Limits.

To Nanoflex No Limits εγγυάται τέλεια στεγανοποιημένα υποστρώματα  στα επαναστατικά συστήματα Laminato No limits για την σιγουριά μια τέλειας και ανθεκτικής τοποθέτησης.

  • Gel-Technology με απόλυτη υδροφοβικότητα, μόνιμη ελαστικότητα και υψηλή χημική αντοχή
  • Απόδοση μεγαλύτερη από 30% σε σχέση με τα συστήματα δύο συστατικών.

Διατίθεται σε δοχείο 20kg

Ποσότητα 20 kg
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.