Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Πλακάκι Sky Mist (GRP) 30x60 cm

  • Κωδικός Προϊόντος: 005114000058-3
  • 14,50€/m2

  • 15,66€/συσκ
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
orofosΔεν παραδίδεται σε όροφο

Γρανιτοπλακάκι διάστασης 30x60 cm, σε μπεζ χρώμα με μικρά "νερά" και ματ επιφάνεια, που παραπέμπει σε φυσικό πέτρωμα.

Μπορεί να συνδιαστεί εύκολα και να δώσει ένα διαχρονικό ύφος στο χώρο σας.

Είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε δάπεδο τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό χώρο για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Παράγεται από την Ισπανική εταιρία Bestile και τηρεί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές για να τοποθετηθεί σε δάπεδο εξωτερικού χώρου για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.


Προτεινόμενο χρώμα στόκου: Colorbase Almond No 85
Είδος Γρανιτοπλακάκι
Σειρά Α ποιότητα
Rettificato Όχι
Συσκευασία 1,08 m²
Προέλευση Ισπανία
Διάσταση 30x60 cm
Χρώμα Μπεζ
Επιφάνεια Ματ
Ύφος Τύπου πέτρα
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.