Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή  αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία.

Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά  εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.


Περιπτώσεις  με αποδεδειγμένη την υπαιτιότητα της Ρέλλος ΑΕ

α) πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή)

β) υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.

Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να μην έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα κλπ.

Στις περιπτώσεις αυτές αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, επιστροφής του παλιού και αποστολής του νέου προϊόντος. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήσετε είτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν, είτε την επιστροφή των χρημάτων που μας έχετε καταβάλει.  

 

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις αλλαγής γνώμης

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε , τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει μην έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) κατά την παράδοση. Στη περίπτωση αυτή αναλαμβάνοντας εσείς το μεταφορικό κόστος επιστροφής του, καθώς και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος. 

Στα προϊόντα που χαρακτηρίζονται κατόπιν παραγγελίας οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές καθώς η εταιρεία εισάγει ακριβώς την ποσότητα που παραγγέλνει ο πελάτης.

Τρόποι Επιστροφής - Αντικατάστασης:

Μπορείτε να επιστρέψετε – αντικαταστήσετε ένα προϊόν στο κατάστημά μας Ρέλλος ΑΕ δωρεάν ή να το παραλάβουμε εμείς από το χώρο σας:

- αν αφορά περίπτωση προβλήματος στη διαδικασία της παραγγελίας ή το ίδιο το προϊόν – δωρεάν

- αν αφορά αλλαγή γνώμης:

§  για παραλαβή του από εμάς, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος παραλαβής

§  μέσω μεταφορικής της επιλογής σας με δικά σας έξοδα.Επιστροφή Χρημάτων σε περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων:

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

- με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή 

- με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 30 εργάσιμων ημερών αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε τα προϊόντα..


Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την πολιτική επιστροφών του καταστήματος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 26930 25326, ευχαριστούμε!