Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Οι τάσεις στην κουζίνα για το 2024

Ο χώρος της κουζίνας είναι ένα μέρος που κυριαρχεί σε κάθε σπίτι , είναι η αφορμή για να καλλιεργηθούν οι σχέσεις των ανθρώπων και για τους λάτρεις της μαγειρικής είναι τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας  τους. Οι κουζίνες διαμορφώνονται ανάλογα με το σπίτι και τις ανάγκες των ανθρώπων σε ευέλικτες, πρακτικές , εντυπωσιακές , μικρές ή μεγάλες.

Ζεστά & πλούσια  χρώματα     

Τα ζεστά και πλούσια χρώματα όπως το μπορντό, τα καφέ και οι αποχρώσεις της τερακότα κυριαρχούν σε σχέση με τις μονόχρωμες ολόλευκες κουζίνες που δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο κάποτε. Τα χρώματα των ντουλαπιών , τα πλακάκια που χρησιμοποιούνται στους τοίχους μιας κουζίνας  μπορούν να προσφέρουν  τη προσωπικότητα και τη γοητεία που δίνουν οι αποχρώσεις αυτές.

  
 Το μαύρο μάρμαρο

Τα μαύρα μάρμαρα εξακολουθούν να είναι δημοφιλή. Συγκεκριμένα το μάρμαρο Marquinia αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δώσουν ένα εντυπωσιακό "δραματικό" χαρακτήρα στη διακόσμηση της κουζίνα τους.  Πλακάκια σε ύφος μαρμάρου μπορούν να τοποθετηθούν στους τοίχους της κουζίνας ή ακόμα και στο πάγκο.

"Οι Γήινες Αποχρώσεις"

Η τάση είναι στα υλικά που θυμίζουν φυσικά πετρώματα. Αναδικνύοντας έτσι την αίσθηση της αρμονίας στο χώρο.

Η χρήση τέτοιων χρωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί είτε στον τοίχο, είτε στα πλακάκια δίνοντας ένα ζεστό και φιλόξενο αποτέλεσμα.


Comments

Write Comment