Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Ζαρντινιέρα με ξύλινη βάση Bellwood Storage Planter Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1013879-668
  • 160,00€
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

H ζαρντινιέρα Bellwood μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού γλάστρα για φυτά ή ως μονάδα αποθήκευσης για οποιονδήποτε χώρο.

Διαθέτει ξύλινες λαβές για να μεταφέρεται εύκολα. Είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και ξύλο και είναι  κατάλληλη για τοποθέτηση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Διαστάσεις: 29x91x71

Είδος Αποθηκευτικός χώρος
Διάσταση 29x89x72cm..
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.