Για τηλεφωνική επικοινωνία / παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 26930.25326 / 26930.25327

Δοχείο αποθήκευσης Floralink Wall Vessel (3 τεμάχια) Umbra

  • Κωδικός Προϊόντος: 1010224-660
  • 20,00€
  • 34,00€
  • 41%
apothema Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
prosforaΠροϊόν σε προσφορά

Το Floralink είναι ένα σύνολο από 3 επιτοίχια δοχεία, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως αξεσουάρ μπάνιου ή άλλα προσωπικά αξεσουάρ ακόμα και λουλούδια εσωτερικού χώρου. 

Τοποθέτηση: Χρειάζεται μόνο μία τρύπα στον τοίχο για να τοποθετηθεί μία τριπλέτα Floralink. Συνδέονται μεταξύ τους με τις προεξοχές που υπάρχουν στο επάνω και κάτω μέρος των δοχείων.

Βάρος: Μέγιστο βάρος ανά δοχείο 2.3 kg

Διαστάσεις: 10 x 24.7 cm

Extra tip. Δώστε χρώμα στο χώρο σας συνδυάζοντας 3 ή περισσότερα επιτοίχια δοχεία. Μπορείτε να τοποθετήσετε γλάστρες ή ψεύτικα φυτά χώρου και να δημιουργήσετε έναν "κήπο" στον τοίχο σας.

Διάσταση 10x24.7 cm
Φινίρισμα Λευκό
Αποστολές: Κατά τη διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής: 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας 2. Αποστολή με ταχυμεταφορά (courier) (έως 5 kg) 3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (>20 kg) 4. Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα (για το νομό Αχαϊας) Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Δεν επιστρέφονται τα προϊόντα που κατασκευάζονται στις διαστάσεις του κάθε πελάτη και αποτελούν ειδική παραγγελία. Τα προϊόντα προς επιστροφή- αντικατάσταση θα γίνονται δεκτά εφόσον συνοδεύονται από όλα τα έγγραφά τους και την απόδειξη πώλησης, πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία τους και να μην έχουν δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα.